Werkplaats

Werkplaats

Fiets binnenbrengen voor herstelling of onderhoud?

Vele van onze klanten komen naar ons toe vanuit heel Limburg & Vlaams-Brabant. Daarom werken wij ook op afspraak. Voor periodiek onderhoud of standaard onderhoud. U bent niet in mogelijkheid om fiets binnen te brengen? maak dan gebruik van onze ophaal & levering service.

Werkplaats gegevens

Maandag   10:00-18:00   (op afspraak tot 20u)  

Dinsdag      op afspraak

Woensdag  10:00-18:00   (op afspraak tot 20u)

Donderdag  op afspraak

Vrijdag       10:00-18:00   (op afspraak tot 20u)

Zaterdag    10:00-16:00


Dinsdag en donderdag zijn wij enkel op afspraak open.Welke fietsen herstelt e-Bikeservice?

E-Bikeservice herstelt alle ebikes die ooit aangekocht zijn bij e-bikeservice én alle fietsen gekocht bij andere professionele fietsenwinkels. Herstellingen van andere merken gebeurt in overleg met de klant.

  We hebben een bijzondere voorliefde voor alle ebikes die we zelf geleverd hebben. Logisch want deze fietsen hebben we zelf geselecteerd vanuit onze kennis en ervaring. Van deze fietsen kennen we de oorsprong, de historiek, de fabrikant en alle kwaliteiten.

Geen e-bike fiets?

Ik heb nog geen fiets bij e-bikeservice gekocht maar zou graag het onderhoud van mijn fiets door e-Bikeservice laten uitvoeren? Dat kan in bepaalde omstandigheden, rekening houdend met een aantal argumenten.

 

Kocht je je fiets in een discountwinkel dan kunnen we je niet helpen omdat deze onderdelen meestal niet standaard zijn en bovendien moeilijk of niet te verkrijgen zijn. Wij kennen deze leveranciers niet en/of kunnen er gewoonweg geen onderdelen kopen omdat deze fabrikanten hun eigen merkenwinkels hebben. Lange wachttijden en ontevredenheid tot gevolg. Daar staat e-Bikeservice niet voor.

 

Kocht je je fiets online of in het buitenland dan is dit sterk afhankelijk van het type en het merk. Neem dan even contact met ons op aub.

© 2019 e-bikeservice Alle rechten voorbehouden