Onze merken

Dark Mater

Sinds de oprichting in 1989 heeft Argon 18 een team van fietsliefhebbers en R & D-specialisten samengebracht, allemaal gedreven door het doel om de best mogelijke fietservaring te bieden aan racers en ruiters van alle soorten. Tegenwoordig zijn we meer dan ooit verenigd door dit idee, en dat blijkt. Met fietsen op de wegen, tracks en trails van meer dan 70 landen wereldwijd - en sponsoring van professionele wielerteams en professionele triatleten over de hele wereld - is Argon 18 een referentie geworden in de internationale fietsgemeenschap.


             Klik hier voor meer modellen van argon18


It started on a trail.


Elk bedrijf heeft een uniek startup-verhaal. Je hebt waarschijnlijk veel verhalen gehoord over hoe een bedrijf begon in een oude, smerige groezelige garage. Nou, we zijn misschien klein begonnen, maar we zijn begonnen waar een geweldig verhaal over mountainbikes begint, op een parcours.

Ingenieurs werden aangenomen. Schetsen werden gemaakt. Er is getest. En een fiets was geboren. De eerste fiets van Niner was een scandium single speed 29er


Klik hier voor meer modellen van niner

Gazelle. Zodat je blijft fietsen


Gazelle maakt al meer dan honderd jaar onderdeel uit van het dagelijks leven. De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Wij maken onze fietsen al 125 jaar zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Blijven altijd nadenken over slim design en technische innovaties. Wij maken fietsen die tegen een stootje én tegen dieven kunnen. Fietsen waarmee je gezien mag worden.                           

                                 Klik hier voor meer modellen van Gazelle

O2feel, ontwerper van elektrische fietsen.


Meer dan een partner, een echte drijvende kracht voor ons succes

Sinds jaren partner van het merk SHIMANO en het centrale motoriseringsgamma STEPS, O2feel is een belangrijk samenwerkingsverband aangegaan met de wereldleider op het gebied van fietsonderdelen, overtuigd van de meer dan 90 jaar ervaring en innovatie.

O2feel heeft deze hightech motor kunnen integreren in haar innovatieve visie en ontwikkeling. Beter leven betekent ook genieten van elk moment van het dagelijkse leven, kleine pleziertjes, zoals een ritje op een fiets van O2feel.


                                 Klik hier voor meer modellen van O2feel